Så var den här sommarens semester slut och jag har nu överlevt min första arbetsdag efter 4 veckors sol och ledighet.
Det var ju knappast så att man var tvungen att ta ut sig. Nej snarare kunde jag nu äntligen ta igen mig efter hårt arbete och slit med snickeri, målning mm.
Började dagen med en kopp kaffe och samanfattning av semestern för kollegorna, sedan kollade jag e-posten och svarade på ett brev.
Försökte sedan få kontakt med en säljare och en tekniker som ska hjälpa oss, eller åtminstone hjälpa mig att komma i kontakt med den som ska hjälpa oss.
Säljaren hade semester och teknikern svarade inte. Då det hela inte är akut än valde jag att ta det lugnt. Inte stressa upp sig första dagen.
Ett telefonsamtal fick jag på hela dagen och nu sitter jag på tåget och väntar på att få åka hem.
Angående tåget så loggade jag in på Mina sidor på SJ idag och skulle kolla upp saldot på mitt SJ-priokort. Det gick inte så bra, men efter ett samtal med kundtjänst lyckades jag ta mig in och se att mina pendlarkortsköp registrerats som ”utanför_SJ”- köp d.v.s. 0,1 poäng per krona istället för 1,1 poäng per krona. Innan jag ringde kundtjänst och gormade om att de gjort fel såg jag en länk om att koppla Pendlarkortet till prio-kortet. så istället för c:a 25000p har jag bara 4000p
sjprio
För 25000p kan jag t ex resa första klass ToR Stockholm – Göteborg, Vilket hade varit helt i min smak för att fira AIK:s 11:e SM-guld lite senare i höst.
Jag får väl bli bättre på att läsa det finstilta och vänta ett år till innan jag samlat ihop tillräckligt med poäng för något kul.
Nu när jag kopplat mina kort, blir jag ganska snart uppgraderad Priomedlem och får en kopp kaffe på tåget när jag åker 🙂