Kibebe på väg tillbaka?

Enligt Jocke Hall ska Benjamin Kibebe inte bara vara på väg tillbaka till AIK utan han ska vara klar.
kibebe
Bild: AIKbilder.com
Många gnagare får säkert en bild av en av AIK:s sämsta spelare när man nämner Kibebe, men för oss som har lite perspektiv så vet vi att Kibebe var en av AIK:s mest intressanta talanger som på grund av olyckliga omständigheter, (läs Olle Nordin och David Ljungs flickvän, och senare alla Råsundafetton) höll på att få sin karriär spolierad. Tack och lov valde han att lämna AIK och har tydligen lyckats bra först i Norge och nu i Danmark.
Nu tror jag på detta först när jag ser det, men det vore faktiskt jävligt kul om han kom tillbaka och visade alla belackare att de hade fel 🙂


Kommentarer

Ett svar till ”Kibebe på väg tillbaka?”

  1. Jag läste ”Kebab på väg tillbaka” på Google reader och tänkte ”Ã…fan!”.
    Men sen såg jag ju att det ine alls handlade om mat och kände mig lite dum.
    Jag kan inget om sport…
    .-= Magnus´s last blog ..The Beatles 30 januari 1969 =-.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.