Idag innan kvällspromenaden, fick Lilleman träna att cykla lite och det gick ju riktigt bra må jag säga.

Det hade säkert gått ännu bättre om inte hans föräldrar vore så nedrans nervösa 🙂
Senare på kvällen såg jag Harry Potter och Fenixordern med Flisan, och nu har jag ägnat lite tid åt att först försöka maila filmer till Youtube, och sedan att försöka få Youtube att autoblogga som flickr kan göra. Tyvärr verkar inga av dessa funktioner fungera så vidare bra för mig, eller så vaknar jag i morgon och har 10 cykelklipp på bloggen.


Kommentarer

2 svar till ”Cykeltur”

  1. Vad sällan du uppdaterar. Ovanligt att se dig så här inaktiv här
    .-= Marielle´s last blog ..London =-.

  2. Har pillat lite med andra prylar en fotoblogg till Lilleman, och en annan blogg jag ska ha gemensamt med några andra som inte vet om det än 🙂
    .-= Gambleputti´s last blog ..Cykeltur =-.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.