Autopilot och surftips

Jag konstaterar att jag överlevde även denna vecka. En vecka som påminde mig om att jag har ett jobb.
Lilleman är hos grannen och leker, och NPG och Flisan for iväg och handlade. Fråga mig inte var, för i samma stund som NPG formar läpparna för att säga åka och handla så kopplas autopiloten på.
Det är faktiskt lite småkusligt men sant. Hon berättade säkert mycket detaljerat vad de skulle köpa, men jag såg bara att läpparna rörde sig.
Tänkte egentligen dela med mig av lite trevliga surftips jag hittat eller själv blivit tipsad om.
besvikelsefansighthuliganparon
Hising twittrade om Dagens lokaltidningsbesvikelse som jag fick en känsla av att jag någon gång besökt. Skön sida som skriver om dessa för lokala nyheter så typiskt besvikna artiklarna. Bäst är nästan bilderna där man nästan hör fotografens röst eka i bakgrunden ”Se riktigt ledsna och besvikna ut nu”. Idag var det en klockren sådan artikel i VLT, där Hallsta-Sura redaktionen skrev om ett inbrott i Mölntorps brottarlokal.
Tyvärr hittar jag inte artikeln på nätet.
SFSU:s (svenska fotbollsupporterunionen) ordförande Frank Ã…gren tipsade på Gnagarforum om Fansight. En sida som samlar nyheter och blogginlägg kring Allsvenskan. Intressant och att jag själv med min lilla blogg var representerad som supporterblogg för AIK känns smikrande.
När jag googlade efter SFSU:s hemesida hittade jag inte någon, däremot hittade jag Huliganpäron. En informativ sida om Huliganism och Casualkulturen kring fotbollen. Ett riktig bra alternativ till kvällstidningarnas skeva bild av det hela. Alla som anser att ”de inte är intresserade av fotboll” borde surfa in på denna sida och läsa.
benficatm
Sista tipset måste bli Benficas sida, där man kan skicka länkar till polare om att man själv, kritat på för storklubben, eller så kan man skicka dem till Expressen och påstå att Ivan Obolo är klar 🙂 Men jag förstår inte varför Expressens Chefredaktör ber om ursäkt. Det hela var ju hysteriskt roligt.
Sen har jag en fundering kring Firefox. Jag har kört eldräven ganska länge och börjar tycka att den är riktigt seg och långsam. Någon mer där ute som upplever samma sak.
I Windows har jag övergivit Firefox för Google Chrome, snabbare och snyggare än båda IE och FF. Med min MacBook är det nu bara Safari som gäller.
Vad hände med Firefox?


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.