Nya rutiner

För er som följer NPG:s blogg så vet ni redan att vi har en kampanj här hemma som går ut på att få lilleman att somna själv, eller egentligen handlar det faktiskt om att ta tillbaka makten över nattningssituationen.
Vi läser en bok, sätter på en saga eller någon musik om han vill och sedan lämnar vi rummet. Sakta men säkert går det framåt. Han somnar ensam men det tar tid. Vi har också fått honom att ropa på oss istället för att springa upp så fort han vill något.
Idag tog det en kvart efter att jag lämnat honom tills han ropade.
Lilleman -Pappa jag vill inte vara ensam
Jag – Men du är inte ensam, jag är här i mitt rum bredvid ditt.
Lilleman – Ã…h! Nu tycker jag att vi slutar med det där.
Tyvärr saknade han några starka argument för sin sak, så diskussionen tog slut där och nu ligger han och muttrar om några legobitar som han glömt under sängen.
De är för sköna de små liven.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.