HTC Hero som modem

Profilbild för johankarlsson

Då jag pendlar mellan Västerås och Stockholm är möjligheten att använda telefonen som modem ganska viktigt för mig och den funktionen finns på HTC hero.
3846104654_5fe3359318.jpg
Till skillnad från mina tidigare WM HTC så går det dock inte bara att ansluta och köra med vilken PC som helst, utan man är tvungen att ha HTC:s egna synkprogramvara installerat.
Inga större problem må hända, om HTC Sync bara ville fungera. Jag har fått det att fungera på min stationära dator med Vista Bussiness, men på min bärbara med XP pro som jag verkligen behöver det till har det varit stört omöjligt att få det att fungera….
….tills idag när HTC äntligen släpper den nya uppgraderingen av HTC Sync.
Jag tänker dock inte tacka dem för detta.
Ett fungerande synkroniseringsprogram skulle de ha tagit fram för länge sedan.
Mer om HTC Sync på Swedroid.se

Liknande inlägg

Svar

 1. Profilbild för Daniel
  Daniel

  Har inte alla smartphones möjligheten att vara modem? Min P1, G900 och Xperia har funkat kanon att ha som modem utan programvara till datorn. Själva uppkopplingen görs från telefonen på SonyEricsson.

 2. Profilbild för Gambleputti
  Gambleputti

  Jo de flesta lite mer avancerade lurar har väl den funktionen nu för tiden, och från mobilen direkt, men om det inte är wm-telefoner krävs väl som sagt någon form av syncprogramvara för att få det att fungera och för mig är det obegripligt hur HTC fram till nu misslyckats med att få till det. Jag skryter alltså inte, utan jag gnäller

 3. Profilbild för Daniel
  Daniel

  Jo jag fatta att det var gnäll 🙂
  Jag ser ju HTC som företag att vara ett av dom som ligger klart i framkant bland telefoner. Även om jag är en SE-människa och varit nöjd i alla år var det nära en TyTn II vid förra telefonbytet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.