Vi är överallt (3)

Profilbild för johankarlsson

På Gnagarforum stannar diskussionerna inte upp för att det blir jul. De julifieras bara, eller så är det AIK-fierade juldiskussioner som för där.
Hittade detta inlägg i går.

Omkring 50 gånger har jag tittat på Karl-Bertil Jonssons julafton. Men först nu upptäckte jag en vimpel ovanför hans säng. Inte är det vilken vimpel som helst heller: det är en svartgul AIK-vimpel. Hoppas fler har sett Karl-Bertil förut =)
God jul och god fortsättning på er, allihopa!

Amy Diamond 2009-12-24 23:46:00

Frågan alla nu ställer sig, Var det den riktiga Amy Diamond som tittade på Karl Bertil Jonssons Jul, alternativt vem i helvete kallar sig Amy Diamond på ett fotbollsupporterforum?
overallt.jpg
I alla fall visar bilden ovan att Amy hade ögonen med sig och att Vi verkligen är överallt.
Denna AIK-vimpel har jag likt Amy Diamond missat i alla år .
Annars brukar min AIK-radar jag har visa sig vara ganska effektiv när det gäller att upptäcka AIK-märken och ordet AIK på alla tänkbara och otänkbara ställen.
Nu senast triggades radarn igång när jag slängde ett öga på Idol som stod på och skvalade och  Anders Bagge visade sig ha ett AIK-märke på kavajen. Sambon och dottern som var en smula mer engagerade än jag i programmet hade dock inte sett röken av något AIK-märke. Det gäller att vara vaksam på viktiga detaljer.
Ett exempel på när radarn tyvärr triggar igång felaktigt är när TV:n stått på utan att man tittat och A-ekonomi påannonserats.

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.