Udda hobby i Sörmland

En kul grej med statistikprogram är att man kan spana lite på vad folk söker på och hamnar på sidan.  Av ganska förklarliga skäl hamnar div AIK-relaterade söktermer ofta högt här på Godisgris. Den senaste tiden har mina blogginlägg om apps till min HTC Hero också genererat en del trafik och veckan som varit gav en riktig boost för söktermer kring färger och statusuppdateringar på facebook.
Men under kvällen har någon googlat på Udda hobbies sörmland och hamnat på min sida.
Inte utan att man undrar lite vad personen i fråga var ute efter och hur han/hon hamnade på min sida. Vidare blir man också nyfiken på hur Sörmland kommer in i det hela. Har sörmlänningar besynnerligare fritidsvanor än oss andra?


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.