Jos Hooiveld till Celtic?

Nu är det bekräftat att Björn Wesström är i Glasgow och för samtal med Celtic. Enligt Aftonbladet skulle det röra sig om en affär på 15 miljoner kr vilket måste ses som ett riktigt bra pris för en back och som ett välkommet tillskott i en ansträngd AIK-kassa.
Det vore faktiskt generalfel att inte sälja.
Visst känns det trist att mästarlaget 2LAX9 nu verkar köpas sönder, men om det samtidigt innebär att vi får ordning på den där eländiga ekonomin så tycker jag faktiskt att det kan vara värt det hela och vi har i alla fall Tjerna kvar.
Silly so far
In
Martin Lorentzson, back – Assyriska
Jacob Eriksson, mittfältare, Carlstad United
Ut
Ivan Óbolo, anfallare – Arsenal de Sarandi
Daniel Örlund, målvakt – Rosenborg
Markus Jonsson, Back – kontraktet går ut
Mikael Thorstensson, anfallare – Assyriska


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.