Mer om Jos Hooiveld

Enligt Expressen ska Jos Hooiveld nu vara helt klar för Celtic. En affär som skulle ge AIK 16-18 miljoner för en spelare som kom som bosmann för ett år sedan. Stämmer detta måste detta vara AIK:s bästa affär någonsin, rent ekonomiskt.
Gnället på Gnagarforum fortsätter men Stahre manar till lugn i en intervju i aftonbladet.

Man kan välja hur man vill se det: antingen är man rädd och börjar tvivla. Eller så ser man det som en stor utmaning. Vilket jag gör, säger Mikael Stahre till Sportbladet


Foto: Magnus Neck
Visst känns det tungt men jag tror faktiskt att firma Stahre/Wesström har koll på situationen och är mycket väl medvetna om vad de gör.
Man måste tänka långsiktigt. Att till varje pris behålla spelare och köpa sig kortsiktiga framgångar skulle straffa sig i längden och guldsmaken vi fortfarande suger på skulle då ganska snabbt bytas mot en bittrare smak.
Nej jag tycker att det är helt rätt av AIK att passa på och sälja och få rätsida på sin sargade ekonomi. För första gången på mycket länge tror jag att vi kommer att gå en ljusnande framtid till mötes, och det beror inte på de sportsliga framgångarna utan på de ekonomiska.
AIK har än så länge inte bekräftat försäljningen av Jos
Uppdaterat: Enligt Aftonbladet har Jos agent bekräftat affären och att det rör sig om 18 miljoner. Celtics första bud låg på 12 miljoner, men AIK ville ha 20. Bra jobbat Wesström.
Uppdaterat 2020-01-10: Nu är övergången klar, och den kommer att ha betydande påverkan på AIKfotbolls resultat, vilket jag tolkar som att vi fick bra betalt.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.