Väntar tillökning

HTC Desire
Det är med en smula sorg jag kommer att överge min HTC Hero men med den takt Google spottar ur sig nya versioner av Android måste man ligga i för att hänga med, så nu måste min underbar telefon överges för nyare och bättre variant. Sen kan man inte låta brorsan gå omkring med en lur med bättre prestanda än vad min har.
Väntar med spänning på leverans


Kommentarer

7 svar till ”Väntar tillökning”

 1. Nice! Fick just besked att min ligger för utskick idag. 🙂
  .-= pash´s last blog ..Mellan stolparna – Del 3 =-.

 2. Profilbild för Gambleputti
  Gambleputti

  Har tyvärr ingen koll på när min skickas ut, glömde nämligen att ändra e-post när jag skickade in beställningen så leveransrapporterna går till chefen, men den som väntar på något gott…
  Hoppas du inte misstycker att jag plagierade din approach med att vänta tillökning. Jag tyckte att den var för bra för att inte återvinnas.

 3. Säger bara Xperia 10…… Jag tror Johan bara bestämde sig för att övernatta hos mig tack vare min X10! (vill nog leka lite)

 4. Haha, ingen fara. Har nog aldrig längtat efter en telefon som jag gjort efter denna. Bokade den i mars och har fått leveransdatum framflyttat 6 gånger.
  Men snart är den här.

 5. Profilbild för Gambleputti
  Gambleputti

  Anders// …för det har absolut inget med att jag inte kommer att hinna med tåget till Göteborg i morgon om jag åker från Västerås.
  Pash// Men i ditt fall blev det roligare i och med att du verkligen väntar litet också. Jag lär i alla fall slippa framflyttat leveransdatum, men man ska väl aldrig säga aldrig.

 6. Profilbild för Frittjoff
  Frittjoff

  Och vad är det för fel på nokia 3210 ?

 7. Profilbild för Gambleputti
  Gambleputti

  Fritjoff// Inga större fel på den om det inte vore för att 1900-talet är slut.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.