Kan du skilja på en siffra och en idrottsklubb?

Med tiden och ett utökat ordförråd på våra små juveler har våra måltider hemma börjat bli riktigt trevliga små stunder där vi ofta sitter kvar långt efter att vi ätit färdigt och samtalar. Ganska ofta berättar vi små roliga historier för varandra, men vi kan prata om allt mellan himmel och jord. Idag pratade jag gladeligen om ishockeymatchen jag var på igår, varpå följande konversation utspelade sig.

Flisan – Hur slutade matchen igår
Jag – AIK vann med 2-0
Flisan – Min kompis I vann också igår med 2-1 över Skiljebo
Jag – Vilken klubb spelar hon i
Flisan – BK30
Lilleman – Men i vilken klubb spelar hon i!
Flisan – BK30 sa jag ju!
Lilleman – Det är ingen klubb, det är ett nummer.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.