Bra tajming


Någon har Pushat ett blogginlägg och blogg där de skriver om hur man fixar billiga flygbiljetter.
Själv tänker jag tipsa om //www.rimstugan.se/ där man kan hitta julklappsrim.
Boeing
För övrigt blir jag mest störd på löpsedlar och förstasidor på kvällstidningarna som basunerar ut alla faror och risker med askan från Island.
Fatta att det inte är farligare än vid tidigare vulkanutbrott. Askan finns liksom däruppe där flygplanen flyger och det är för flygplanen det kan vara farligt, inte oss här nere på marken. Skulle det vara det hade vi varit utrotade för länge sedan.
Sen undrar jag varför alla som klagade på tåg som inte klarade en fimbulvinter inte klagar på flygplan som inte klarar lite aska?

Nedklottrat den

av

Kategori:


2 svar till “Bra tajming”

 1. Gillar ni att resa? I så fall skulle ni kunna tänka er publicera en artikel på er blogg skriven av expedia.se som innehåller en länk som går till deras hotellboknings sajt?
  Alla våra artiklar handlar om resor, antingen om en stad i Europa (som Barcelona eller Paris) eller tips om hur man kan spara till en resa mm.
  Tack för ni tagit er tid och läst. Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor. Jag skickar gärna en artikel till er om ni är intresserad.
  Mvh
  Marie Sjöström
  marie.sjostrom@obanmultilingual.com

  • Ibland brukar jag öppna bloggen för gästbloggning så vem som helst kan skriva inlägg, du får väl passa på en sådan gång. Annars publicerar jag bara texter jag själv skrivit och ska jag rekommendera någon kommersiell sida så gör jag det bara på eget initiativ för att jag uppskattar den, inte för att någon ber mig göra det.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg