Tysslingedagen

Igår satt jag och slösurfade och funderade samtidigt på någon form av utflykt att ge sig ut på när man var långledig.
Då ser jag syssling H:s status på FB om förberedelser inför Tysslingedagen, Tänka sig vilken lyckträff. Mitt framför näsan fanns det alltså en utflykt och dessutom en chans att få träffa släktingar man umgås med på FB men aldrig på riktigt.
Tysslingedagen
Bilden har jag snott av NPG
Det måste säkert ha varit hundra år sedan jag var därborta i trakterna av Vintrosa, men lokalsinnet mitt är på topp, för trots att de byggt om E18 till motorväg så lyckades jag hitta rätt. Även om Flisan var snabb att påpeka att jag har GPS i telefonen så hade jag aldrig någon vägbeskrivning inmatad.
Vädret var inte direkt någon höjdare men det var jättekul att få träffa Sysslingarna M och H samt deras föräldar igen och jag lärde mig en ny sång också.
♪ ♬ Vi ska kolla på ostar, Vi ska kolla på ostar ♪ ♬
Sen finns det folk som vägrar Facebook för att de anser att man ska umgås på riktigt istället.
Jag säger: Använd Facebook så leder det till att man umgås med folk på riktigt.
På tal om ingenting hörde jag att Kristi Himmelsfärd var inställd på grund av askmolnet


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.