Mer Foursquare till folket

FoursquareMellan varven känns det som om det bara är jag som gillar tanken med  Foursquare, men sen brukar jag läsa några amerikanska bloggar i ämnet för att inse att jag bara är lite före min tid här i lilla Sverige.
….eller kommer det aldrig att slå här?
I alla fall har jag lyckats hitta GameShop i Solna som har erbjudanden om man checkar in. Har ännu inte besökt stället, men hoppas kunna göra det och att fler butiker, caféer, pubar och restauranger hakar på tåget snart.
Sen har jag lyckats värva Magnus som utsätter mig för konkurrens i Kolbäck och så Flisan som fick ärva min HTC Hero.
Magnus bjuder än så länge inte så hårt motstånd, men Flisan känns som ett reellt hot om borgmästartiteln på vår lokala matvarubutik.
Ute i den stora världen måste jag säga att jag är mäkta imponerad av den blott 15-åriga Parker Liautaud som skidade till Nordpolen och blev belönad med Last Degree Badge.
Så till min uppmaning. Skaffa Foursquare och ge mig en utmaning, och till alla som fastnat för Gowalla. Släpp hörnflaggan, Matchen är redan över. Innan fenomenet med GeoSociala nätverk på allvar slår i Sverige så har Foursquare redan sopat mattan med Gowalla på andra sidan Atlanten.

2 kommentarer

  1. Magnus

    Ge mig en sommar med barnvagnspromenader så ska jag nog ta över större delen av Kolbäck..

  2. rewdboy

    ok, jag har skickat en friend request på 4square

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Godisgris.se

Tema av Anders NorenUpp ↑