Foto och Kommentarer på Foursquare

För någon dag sedan kom en uppdatering till Foursquare för iPhone och med den kom två nya och efterlängtade funktioner. Nu går det nämligen att lägga till foton när man checkar in och vänner kan kommentera incheckningarna.
Foursquare
Framförallt tycker jag att detta höjde användbarheten på Foursquare.com som tidigare mest varit ett fönster som visat incheckningar. För Superusers har det funnits nyttiga funktioner, men för vanliga användare har interaktiviteten på sidan varit lika med noll.
I morgon dyker en ny uppdatering till Foursquare för Android upp med dessa två nya funktioner och jag har lyckast komma över uppdateringen redan nu och tittat lite på den, och gillar verkligen vad jag ser.
När man startar appen kommer som vanligt en vän och aktivitetslista, och nu finns det små ikoner med för att lägga till bilder och kommentarer.
Klickar man på kameran får man välja om man vill lägga till ett foto från galleriet, eller om man vill ta ett nytt foto. Finns det redan en bild eller kommentar så är ikonen blå. Logiskt enkelt och lättanvänt och framförallt äntligen något som ökar aktiviteten mellan vänner på 4sq. Nu saknar jag bara möjligheten att skicka meddelanden till vänner.
Håll utkik på Market i morgon.

1 kommentar

  1. Madde

    Tjenixen!
    En massa nya teknik grejer kommer var och varannan dag, jag har slutat försöka hålla koll, helt omöjligt! =)
    Och så förresten, har kikat in här då och då, lagt till din blogg hos mig, så nu fick du en följare till =).
    Ha en bra kall dag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Godisgris.se

Tema av Anders NorenUpp ↑