R.I.P Gnagarforum

Jag har då och då citerat skribenter som skrivit roliga, tokiga och kloka inlägg på det 10 år gamla forumet Gnagarforum, och idag kommer ett sorgligt men väntat besked, och med det mitt sista citat från vår kära gula gästbok.

Hej då,

Jag har tyvärr inte längre tid att på min fritid försöka hålla den här gamla gästboken vid liv. Det har trots allt gått mer än 10 år nu sen jag började göra det ideellt och jag har sedan dess bytt jobb så jag knappt kommer åt servrarna längre vilket förstås gör att jag inte kan övervaka någon funktionalitet. Att jag dessutom är ute och arbetat utomlands en hel del gör inte saken bättre. Det är därför bäst att jag stänger ner gästboken/forumet för gått och tackar för den tid som har varit, jag har gjort mitt i 10+ år, nu får någon annan ta vid.
Eftersom jag respekterar allas er integritet kan jag inte lämna databas och användaruppgifter vidare på något sätt så ni behöver inte oroa er, ingen internkommunikation kommer att sippra ut och ingen kommer att få tillgång till informationen som jag har haft tillgång till.
/Claws

Claws 2010-09-01 17:14:00


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.