Plötsligt händer det…


Nej jag har inte vunnit på triss…
Malmabergsgatan
Jag hade medvind uppför Malmabergsgatan när jag cyklade hem från järnvägsstationen idag.
För folk som inte bor i Västerås eller på fel sida stan, kan jag nämna att Malmabergsgatan är långt ifrån den brantaste backen. Tvärtom är den ganska flack, men det rör sig om 3 km konstant lutning uppåt för mig. Inte den minsta tillstymmelse till nedförslut på hela vägen hem.
Jag har nästan dagligen cyklat upp för denna långa dryga backe i 3 års tid och aldrig tidigare har jag haft medvind uppför den, men idag hände det alltså och det kändes faktiskt riktigt trevligt att cykla hem trots att det regnade.

Nedklottrat den

av

Kategori:


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg