3 foursquare badges till mig

Profilbild för johankarlsson

Ibland får man kämpa som en liten galning för att lyckas få en Foursquare badge, som t ex JetSetter och Pizzaiolo. För att inte tala om Ziggys Wagon och Great Outdoor som jag enligt vad jag har googlat mig till borde ha fått redan.
Men sen får man plötsligt badges kastade efter sig utan att man riktigt fattat hur. De senaste dagarna har jag lyckats plocka 3 st snygga nya emblem.

3 foursquare badges

American Red Cross krävde ingen incheckning utan den fick  man efter att ha skickat en shout med ”donation” och ”Red Cross” inkluderat, och sen fick man ett tack för att man gjorde världen till en bättre plats för att man donerade blod.
Jag som inte hade gjort det utan bara var girig efter nya 4sq-badges att skryta med fick lite dåligt samvete och funderar nästan på att bege mig till en blodcentral och donera ett par liter så en viss effekt verkar den ha.
Mittenbadgen, (RED) 2015 är en kampanj/event-badge som uppmärksammar världsAIDSdagen vars syfte är att skapa en AIDS-fri generation till 2015. Bra sätt att sprida budskap på och så fick jag lite bättre samvete genom att delta i kampanjen.
excELLENt fan är den som jag inte har en endaste aning om hur jag fick. Jag fick den samtidigt som (RED) och enligt texten så fick man den för att man checkade in på ställen som Ellen gillade. Det märkliga är att jag fick den efter att ha checkat in i Malmabergskogen som ligger utanför dörren här hemma i Västerås. Undrar om hon brukar smygåka lite pulka på Silverkullen?

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.