3 nya Foursquare badges

Jag har tagit tre nya foursquare badges den senaste veckan. Två stycken förra veckan och en i morse.
foursquare badges
Förra tisdagen när jag skulle hämta Flisan på träningen checkade jag in på Ringvallen i Västerås och blev belönad med Smells Like School Spirit. Vilket kanske tyder på att Ringvallen är felkategoriserad, eftersom det går att kategorisera fotbollsarenor både i Huvudkategorin Arts & Entertainment och i College & Education.
Eftersom det är jag som skapat Ringvallen så kan jag också plocka bort kategorin och lägga till en korrekt, men jag vet inte om jag törs göra det. Då kanske jag blir av med min badge 🙂
Natten mellan tisdag och onsdag (svensk tid) så släppte sen Foursquare Century Club (den till höger). En ny badge för riktigt trogna besökare som checkat in 100 dagar eller fler på en och samma plats. Eftersom jag redan hade närmare 150 incheckningar på Västerås Centralstation så fick jag den vid nästa incheckning.
I morse var det så dags igen för en Badge. Den här gången var det Fresh Brew. ( i mitten)  Badgen för alla kaffeälskare som jag belönades med när jag som vanligt checkade in på Wayne’s Coffee innan jag tog tåget till Stockholm.
En badge som förövrigt borde kunna få kaffeälskande herr Tannergren att ta upp sitt Foursquarande igen 🙂


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.