I dag skulle vi…

Jag skulle handla julklappar idag. Förmiddagen skulle spenderas med Lilleman på något knökfullt köpcentra, och efter det skulle vi hämta Flisan och fortsätta på ett annat lika fulproppat ställe. På kvällen skulle vi sedan julhandla hela familjen och sedan skulle jag och Flisan griljera skinkan och jag skulle ha det allmänt mysigt med lite glögg, pepparkakor och nötter.

Julklappar
Foto: Pixgallery

Jo tjenare vad det går efter planerna här. Ryggen satte stopp för alla mina planer så nu ligger jag i sängen medan lilleman kollar på alla avsnitt av Gyllene Knorren på SVTPlay och NPG och Flisan åkte till stan med min julklappslista. NPG fick mitt kort och så bad jag henne att köpa en riktigt fin klapp till sig själv, för det är hon värd som hon får slita på grund av min ovilja att gå till doktorn i tid.

Idag har jag i alla fall kunnat vara uppe och gå korta stunder, men trappan har jag inte vågat mig på, så jag har vandrat runt lite på övervåningen och jag lyckade faktiskt att ta på mig ett par byxor också så nog går det åt rätt håll.

I morgon är målet inställt på att ta mig ned för trappan, och kanske lyckas griljera skinkan tillsammans med Flisan.


Kommentarer

2 svar till ”I dag skulle vi…”

  1. Ajaj, fasiken otur att åka på ryggskott såhär innan jul! Hoppas det går till sig något sånär till julafton åtminstone.

  2. Profilbild för Gambleputti
    Gambleputti

    Ja det kunde inte ha kommit mer olägligt, men jag har i alla fall gott om tid på mig att kurera mig.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.