Inga appar idag

Jag väntar med nästa inlägg om androidappar till i morgon och skriver lite om min trevliga dag istället.
Medicin
Jag var till läkaren idag och fick lite starkare smärtstillande medicin utskrivet mot min ischias och med tanke på att jag tjuvknaprat lite på svärmors tabletter så var mina förhoppningar inte så värst stora på att jag skulle få något som hjälpte mig mer än lite lindring så att jag kunde somna lättare och kanske vara uppe lite kortare stunder.
Efter läkarbesöket följde jag NPG till hennes jobb och lånade en soffa att vila rygg och ben på i väntan på att Gidde skulle dyka upp och låna bilen samt skjutsa mig till apoteket och hem. I och med att det var så oerhört skönt att sitta i bilen lagom tillbakalutat med full rumpvärme på så valde jag att också följa honom till cykelaffären där han skulle få sin cykel justerad.
Efter det kände jag att jag var lite småsugen på något annat än julmat och smörgåsar som jag levt på den senaste veckan så vi åkte till Donken och beställde varsitt Big Mac & co.
Det var där på McDonalds det hände. Eftersom jag skulle ta min medicin i samband med intag av mat så tog jag också ett piller och förväntade mig inte så mycket, men vaden som redan hade börjat smärta av att sitta ner och äta blev ganska snabbt helt okej och resten av dagen har jag inte känt någon större smärta alls.
Jag känner förvisso av det när jag går och står ett tag och sitta på våra egna köksstolar går fortfarande inte, men det är inte längre som om någon körde en kniv rakt in i vaden när jag går, sitter eller står. Så nu kan jag äntligen lyda allas råd att röra mig och gå så mycket jag orkar för så fort jag lägger mig försvinner smärtan nästan omedelbart.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.