Nu ska jag gnälla om Ischias igen.
Jag hade en superhelg med stora framsteg och under gårdagen kände jag inte en enda ischias-smärta. Öm i sätesmuskeln och bortdomnad under foten var jag fortfarande, men trots att jag var på benen större delen av helgen och deltog i alla vardags/helgaktiviteter så kände jag ingen smärta.
I morse när jag vaknade kände jag mig en smula stelare och när jag varit uppe ett tag kände jag också av lite strålande värk ner i benet. Det gick över på en gång efter att jag la mig och resten av dagen gick bra fram till eftermiddagspromenaden då jag också fick en strålning ner i benet ett steg i skogen, men det försvann också.
Dagen är helt klart bättre än vad jag kände mig i fredags och i lördags morse, men något sämre än gårdagen.
Vi får hoppas att jag låg lite konstigt under natten, för nu känns det ganska. Vi får se om morgondagen bjuder på framsteg.