Lite upp och ned idag

Nu ska jag gnälla om Ischias igen.
Jag hade en superhelg med stora framsteg och under gårdagen kände jag inte en enda ischias-smärta. Öm i sätesmuskeln och bortdomnad under foten var jag fortfarande, men trots att jag var på benen större delen av helgen och deltog i alla vardags/helgaktiviteter så kände jag ingen smärta.
I morse när jag vaknade kände jag mig en smula stelare och när jag varit uppe ett tag kände jag också av lite strålande värk ner i benet. Det gick över på en gång efter att jag la mig och resten av dagen gick bra fram till eftermiddagspromenaden då jag också fick en strålning ner i benet ett steg i skogen, men det försvann också.
Dagen är helt klart bättre än vad jag kände mig i fredags och i lördags morse, men något sämre än gårdagen.
Vi får hoppas att jag låg lite konstigt under natten, för nu känns det ganska. Vi får se om morgondagen bjuder på framsteg.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.