Super Bowl XLV

Profilbild för johankarlsson

Handbolls VM
Knappt har Handbolls VM för landslag avslutats förrän det är dags för Handbolls VM för klubblag. Men Amerikanarana envisas med att kalla sin form av handboll för fotboll eftersom alla matcher startas med att man sparkar den avlånga bollen med foten.
I alla fall så sparkars det världens största idrottspektakel igång i natt och om man någon gång vill smyga sig in USA så lär väl det bästa tillfället för det vara just under Super Bowl. Operation Ökenstorm 1991. När hela världen skulle befria Kuwait från Iraks ockupation fick ju t ex vänta tills efter Super Bowl.
Mitt problem är att jag är mycket intresserad av fenomenet Super Bowl som lockar över 100-miljoner TV-tittare. Men jag är absolut ointressrad av Amerikansk Fotboll som sport. Alltså vill jag gärna se matchen, och vill då givetvis hålla på något av lagen, men har ingen aning om vilket av Stealers eller Packers man ska hålla på.
Någon som kan ge mig ett tips. Vilket lag går t ex bäst att identifiera med AIK?

Liknande inlägg

Svar

  1. Profilbild för Gambleputti
    Gambleputti

    Har velat lite fram och tillbaka, men lilleman fick bestämma att det ska vara Packers

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.