Hurra för ärliga människor…

…och SJ:s ombordpersonal och då framförallt Lena Holmgren.
Mitt pendlarkort hade gått ut i fredags och i morse fyllde jag på för ytterligare en 30-dagarsperiod vilket kostar närmare 3000 kr.
När jag sedan klev på tåget på väg hem till Västerås igen så upptäcker jag till min fasa att mitt pendlarkort inte längre ligger i min ficka.
Snabbt som blixten loggar jag in på min sida på SJ för att se hur jag går tillväga för att spärra kortet och rädda de pengar jag nyss lagt ut och har så smått börjat läsa lite när tågvärden Lena Holmgren kommer och vill se biljetterna.
Jag berättar som det är och räknar med att få betala min resa, och frågar samtidigt hur jag ska gå tillväga för att spärra kortet och få tillbaka åtminstone en del av den summa jag lagt ut.
För det första behöver jag inte betala någon biljett, och Lena ringer genast upp hennes Helpdesk för att hjälpa mig och kommer fram till någon och lämnar sin telefon till mig och säger att hon kommer tillbaka och hämtar den sen.
Tyvärr åkte vi in i en tunnel strax efter att jag fått telefonen så jag lyckades inte spärra kortet, men tur var väl det för strax kommer Lena tillbaka och meddelar att någon hittat ett pendlarkort på perongen och lämnat det i SJ:s resebutik.
Nu är det inte slut med hennes serviceanda där. Nej hon fortsätter att ringa runt för att verkligen hitta mitt kort och efter ytterligare ett tag återkommer hon med telefonen med SJ:s resebutik på tråden och så får jag prata med dem och uppge mitt kortnummer och givetvis är det mitt kort som hittats.
Lena ger mig dessutom en handskriven biljett att åka på i morgon bitti
Nu vill jag be om ursäkt för att jag var lite gnällig på hur SJ hanterade sina trogna resenärer och allt är Lena Holmgrens förtjänst.
En riktig vardagshjälte är vad hon är!!

3 kommentarer

 1. Anders Holmgren

  Namnet Holmgren förpliktar!! Vi är hel enkelt bäst .-)

  • Johan Karlsson

   Försök inte sola dig i glansen av Lenas insats bara för att du råkar ha samma efternamn. Hon förtjänar att stå ensam och suga i sig av all min tacksamhet nu. Även om hon troligtvis aldrig läser detta.

   • Anders Holmgren

    Vi Holmgrenare ÄR ÖVERALLT!!! 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Godisgris.se

Tema av Anders NorenUpp ↑