Tillbaka där det började

Jag är knäpp det vet jag, och när jag har tråkigt kan jag få för mig att jag vill ta reda på något eller undersöka något totalt oviktigt.
Idag ville jag ta reda på när jag började med Facebook och vad jag skrev i min första status.
Efter lite resultatlöt sökande i profilen och ännu mer googlande konstaterar jag att det inte verkar gå att  ta reda på detta på något enkelt sätt.
Det finns visserligen en och annan applikation på Fejan som påstår sig fixa detta, men tro mig det är bara skitsnack och de flesta av dessa appar genererar dessutom en massa spam i dina vänners loggar.
Det enda rätta var att öppna sin profil bläddra längst ned och klicka på ”Visa äldre händelser”, bläddra längst ned och klicka på ”Visa äldre händelser”, bläddra längst ned och klicka på ”Visa äldre händelser”, bläddra längst ned och klicka på ”Visa äldre händelser”, bläddra längst ned och klicka på ”Visa äldre händelser” osv osv
The end
Efter en rackarns massa klickande kom jag så till slutet, (eller början kanske det är) av min logg.
En smula besviken blev man nog eftersom det visade sig att det inte fanns något datum angivet när jag ”gick med i Facebook”. Att det dessutom var mycket glest mellan inläggen i början var en annan besvikelse och vid lite närmare eftertanke så vill jag minnas att förr i tiden så använde man inte sin egen logg i samma utsträckning utan installerade Super Wall och skrev en massa goja på den istället.
Den 6:e juli 2007 la jag i alla fall upp mina första bilder på Facebook och det var bilder från renoveringen av vårt kök.
Den 19:e september samma år skriver jag  ”is” preparing a tacomiddag (det var obligatoriskt med ”is” först på den tiden)


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.