Torsdag morgon

Vaknar upp denna morgon och känner mig fortfarande smartare än en femteklassare. Jag känner mig faktiskt lite smartare än igår morse efter gårdagskvällens delstatsbubblande.
Måste säga att lite lekar och utmaningar med sina barn höjer livskvalitén en smula och jag kan verkligen rekommendera fler att då och då ge sig på lite mellanstadiepluggande. Inte för att jag kommer att ha någon nämnvärd nytta av att ha manglat de 50 delstaterna i USA, men för att själva hjärnaktiviteteten i sig känns uppfriskande.
En annan rolig lek och utmaning vi kör i vår familj är att vi alltid letar efter något specifikt när vi åker bil tillsammans. Minst två av oss ska vara med i bilen för att det ska räknas och just nu letar vi efter en sopbil. Den första av oss som ser en sopbil får sen välja vad vi ska leta efter nästa gång.


Kommentarer

3 svar till ”Torsdag morgon”

  1. Har du testat registreringsleken? Hitta bilar i ordning 001, 002 003 etc. och ta kort med mobilkamera när du hittar dem. Först till 999 vinner.

    1. Plate spotting!! Ska ha 358…
      //www.platespotting.com/ps/

    2. Jag ligger på 347

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.