Nyligen tagna 4sq badges

Jag har lyckats belöna mig själv med några fina badges på forusquare den senaste tiden.
Foursquare Badges

Dog’s Best Friend

Den får man om man checkar in 10 gånger på platser i kategorin ”Dog Run”. Själv trodde jag att ”Dog Run” var hundkaplöpningsbanor och grymtade över att det inte finns så många sådana i Sverige. Nu har det gått upp för mig att det rör sig om rastgårdar för hundar så jag har alltså inte fuskat när jag lagt till hundklubbar och mammas kennel som ”dog runs”

9 to 5

En riktig kontorsråttebadge som borde ha passat mig som handen i handsken. 15 incheckningar på 30 dagar på samma kontor skulle bli en enkel match. Den släpptes av Foursquare i december så jag hann inte få den innan julledigheten. Under Julen åker jag sedan på min trevliga ischias och blir halvtidsjukskriven en bit in i Januari. Därefter får jag i uppdrag att åka runt till ett antal nya skolor vi startat eller tagit över driften av, det tillsammans med att jag mellan varven glömmer att checka in gjorde att det tog ända till slutet av april innan jag lyckas få denna badge.

4sqDay 2011

Den 16:e april är Foursquare Day. Den fjärde månadens 16:e dag 4/16 vilket blir 4 i kvadrat dvs Foursquare. Genom att checka in den dagen fick man denna badge. Jag la till ett shout ”Happy Foursquare Day” Vet inte om detta var nödvändigt, men vem vågade chansa.
 


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.