Pakettajm igen

Profilbild för johankarlsson

Nu väntar jag som jag skrivit om tidigare på ett nytt paket. Eller två paket är det jag väntar på. En kikare och ett stativ.
Stor cred till //www.digitaltvexperten.se/ som ringde mig igår och undrade om jag hade någon företagsadress att skicka stativet till, eftersom det går snabbare att skicka till företag direkt från deras underleverantörer. Annars skulle jag ha fått vänta upp till en vecka innan jag fick det. I bästa fall skulle stativet komma till jobbet idag, men så blev det givetvis inte.
Det andra paketet som inehåller kikaren är redan framme och väntar på mig hos mitt postombud. Så nu är jag ivrig att få komma hem och öppna paketet och börja testa min kikare.
Tack och lov är vädret inte riktigt så inbjudande för en tur till någon fågellokal, så det gör inte så mycket att stativet inte kom fram idag. Nu är det bara att hoppas på fint väder på måndag kväll.
 

Liknande inlägg

Svar

 1. Profilbild för Leo
  Leo

  Tjabba,
  Hur gick det, fick du din Lotis SP80 med stativ (vilket?), och hur nöjd är du?
  Sitter just och funderar på en Lotus SP60 eller SP80. Den senare känns som lite mycket pengar (4900,-), men kanske är dumt att snåla med SP60. Därför är jag nyfiken på hur det gick för dig 🙂
  // Leo

 2. Profilbild för Gambleputti
  Gambleputti

  Hej Leo
  Jag är nöjd med min SP80 med tanke på vad den kostar. Men ett år med ganska intensiv skådning gör att jag börjar sukta efter en mer avancerad tub.
  För även om Lotus SP80 ska vara det bästa man kan få i den prisklassen så har den begränsningar. Jag använder ytterst sällan full zoom 60x eftersom det blir väldigt svårt att få bra fokus då. Sen blir man lite småfrustrerad när ljuset är begränsat.
  Som första tub är det helt klart en godkänd kikare och ekonomiskt sett är den en förträfflig kikare. Men var beredd på att du kommer att börja sukta efter en dyrare sak efter en tid.

 3. Profilbild för Gambleputti
  Gambleputti

  Jag har ett manfrotto-stativ. Mycket nöjd med det. Snåla inte med stativet. Utan ett stabilt stativ spelar det ingen roll om kikaren är bra, det darrar och blir svåranvänt.

 4. Profilbild för Leo
  Leo

  Kan man kontakta dig via e-post? Kontakta gärna mig annars, antar att du kan se min e-postadress i administrationspanelen 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.