Inte sambo längre

Efter att ha varit sambo i drygt 12 år har jag och NPG efter noga övervägande och en hel del vånda kommit fram till ett gemensamt beslut att inte längre vara det.
Vi har mestadels haft det bra tillsammans och har två gemensamma barn som vi älskar av hela våra hjärtan och jag hoppas verkligen att de tar detta budskap om att bryta vårt samboförhållande på bästa sätt.
Även om jag brukar vara öppen med det mesta här på min blogg, så väljer jag att med tanke på våra barn att ligga lågt med att berätta anledningen till detta beslut. Med tiden kommer det att komma fram och jag hoppas att alla kan acceptera att vi gör som vi gör.
Några få riktigt nära vänner vet redan om detta och andra nära bekanta har säkert haft sina aningar ett tag.
Därför är det med stor glädje jag idag meddelar hela världen att vi gifter oss idag klockan tolv i stadshuset.
Nu kan ingen komma och gnälla om att vi gör det i smyg, för vi gick ut med det öppet en hel kvart innan.
Till dig bror så kan jag meddela att jag verkligen har försökt att boka in dig som vittne, men du har ju aldrig tid och hur bra bror du än må vara så kommer jag aldrig att anpassa mitt liv efter dina arbetstider 😉


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.