Snuslös dag

Profilbild för johankarlsson

I morse tog jag sista snusen ur dosan och begav mig mot Rotundaskolan för att lämna Lilleman, sen cyklade jag mot stationen. Väl där upptäcker jag att jag inte hade någon plånbok med mig. Jag har alltså åkt från både snus och plånbok idag vilket inte bådar gott för en fortsatt trevlig dag.
Snus och Plånbok
I denna svåra stund så beklagar man sig på Facebook och förväntar sig lite stöd, men möts av följande ovanstående reaktion från min egen dotter.
På tal om otursdagar så måste någon ha glömt att berätta för Birgitta att man inte ska gå på A-brunnar.
(Jag vet att det är elakt att skoja om folk som gör sig illa, men jag kunde inte hålla mig.)
Ha en fortsatt trevlig Måndag på er
 
 

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.