Lär dig något varje dag

Folk påstår att jag är bra på värdelöst vetande.
Då jag anser att det inte finns något vetande som är värdelöst kan jag inte hålla med dem.
Däremot anser jag att vetande är mer eller mindre användbart. Jag har t ex lite mer nytta av att veta att Lilleman inte tål mjölk, än att Erik XIV:es sarkofag var för kort, så att de helt enkelt fick hugga av hans fötter.
För en Guide i Västerås domkyrka förhåller det sig helt tvärt om med dessa två vetskaper.
Jag förstår i alla fall vad folk menar när de använder uttrycket ”värdelöst vetande” och jag hittade också en rolig sida, som levererar nya mer eller mindre användbara kunskaper varje dag, egenhändigt illustrerade är de också.
aug14_640
Så gå nu in på //www.learnsomethingeveryday.co.uk/ så kanske någon av er har en chans mot mig i TP 🙂


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.