Grusade planer


Nu börjar jag så sakteliga få lite struktur på jobbet och vi har idag jobbat ikapp en hel del som halkat efter. För min del har jag en bajare att tacka för en god och hjälpsam insats idag.
I och med att pusselbitarna börjar falla på plats så hade jag för avsikt att gå ner på heltid igen och unna mig en tur till Asköviken ikväll, men det verkar inte riktigt som att SJ vill det, för några tåg som kan gå till Västerås verkar de inte kunna skaka fram.
Jag kan köpa att det blir vagnsbrist, även om det också är deras ansvar att köpa in riktiga tåg som håller. Men det är trots allt gamla beslut som förhoppningsvis reder ut sig vad det lider.
Jag kan också köpa att växlar och signaler inte alltid fungerar som man vill med förseningar som följd.
Jag är också fullt införstådd med att trafiksituationen ser ut som den gör på grund av idiotiska politiska slut de senaste 20-30 åren. Eller snarare brist på beslut. Ett idiotiskt beslut hade nog varit att föredra framför den oansvariga infrastrukturpolitik som rådit i landet sen 90-talets början.
Men jag kan inte acceptera att trafikledningen inte klarar av att leverera raka besked till de stackare som jobbar ombord.
Hur svårt ska det vara att veta om man kan leverera ett tåg från Hagalund till Stockholms Central eller ej. Vad är det för såskoppar som jobbar där, eller var i informationskedjan brister det.
Ge oss besked istället för att påstå att ett tåg är på väg när det inte är det.
Avgå Hamrén!

Nedklottrat den

av

Kategori:

Ettiketter:


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg