Trevlig Helg

En mycket trevlig helg går mot sitt slut.
Den började med strålande väder och en kort tur ut till Asköviken där jag äntligen lyckades få syn på Pilgrimsfalken när den jagade tofsvipor.
Därefter blev det festföreberedelser i Kolbäcks Folkets Park där jag, brorsan och Storasyster som inte är min syster skulle ha en gemensam 40-årsskiva. Hon fyllde 40 i juni och vi fyller i december så därför tog vi ett datum någonstans mitt emellan våra födelsedagar.
Festen blev lyckad, men lite besviken blev jag allt på att det bara var 3 personer som plankade in i parken.
AIK-tröja
Natten tillbringades hemma i mitt gamla pojkrum i Kolbäck och jag blev väckt av att mina kusiner som var oförskämt pigga idag kom på förmiddagsfika. Eftersom jag glömt påsen med ombyte i parken klev jag således upp och tog på mig kläderna från gårdagen igen och fick en frukost bestående av kaffe och kaka.
När vi ändå var uppe passade vi på att åka tillbaka till parken och städa så vi fick det gjort.
Senare på eftermiddagen spelade Flisan fotboll mot Vik och äntligen fick tjejerna vinna en match. En match som de dessutom kontrollerade från start. 3-0 blev det och Flisan fick sätta spiken i kistan, vilket var hennes första mål.
En värdig avslutning på en perfekt helg.
Nu ska jag spöa skiten ur alla på Wordfeud


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.