Flisans lag fortsätter sin vinstfria svit, men spelar bättre och bättre för varje match som går. Och då är det inte något tramspeppande snack från min sida. Laget har gjort enorma framsteg och dessa hedersamma förluster börjar nog bli lite irriterande för tjejerna som givetvis måste känna att de inte ligger så pass långt efter sina motståndare.
Den här gången slutade det 0-4 efter 2 riktiga skitmål och ett straffmål. Skitmålen är ju också en del av det hela och det är väl i grund  och botten det som skiljer våra tjejers lag från de som spelat ihop längre.
Kommunikationsmissar mellan backar och backar eller backar och målvakt ligger bakom de flesta baklängesmålen samtidigt som våra tjejer aldrig bjuds på enkla mål.
Som förälder till målvakten fortsätter jag att tjata på att hon måste vara mer aktiv i ett tidigare skede och vara mer tydlig att kommunicera ut detta. 0-1 målet idag var ett självmål där Flisan är på väg ut och backen spelar hem som om hon stod kvar. Detta hade lätt undvikits om de båda hade pratat med varandra.
Nåja, hon är i alla fall tryggare med bollen nu än för 4-5 matcher sedan så det andra lär väl komma också.
Positivt att plocka med sig idag var att flisan tog en straff, vilket i mina ögon är målvakternas motsvarighet till att göra mål.