Godisgris på Facebook

Facebook
Godisgris har funnits på Facebook ett tag och sidan skapades nog mest för att jag var nyfiken på hur man skapar sidor och integrerar dem med bloggar och andra sidor. Experimentet gick riktigt bra, och jag har testat lite olika appar och plug-ins för att skapa integrationen.
Själva publiceringen till fejan har aldrig varit några problem men mellan varven har det nog blivit en smula spammigt när jag skickat inlägg både till min egen logg och till Sidan Godisgris.se:s logg. Framförallt för de som redan följer sidan.
Men efter som Facebook är en social mötesplats så kommenteras det då och då just på facebook och parallellt får man respons på bloggen. De plug-ins jag testat hittills har visserligen utlovat full integration med kommentarer och allt, men som bäst har jag lyckats att skicka kommentarer till facebook men aldrig tvärt om.
Tills ikväll. När jag skulle koppa gambleputti.se till fb-sidan så hittade jag Add link to Facebook – En plugg som faktiskt klarade av allt detta.
Nu har jag installerat den även här och det ska bli intressant att se hur det fungerar tillsammans med discus som jag använder för mina kommentarer här.
Från och med nu kommer jag inte att posta några blogginlägg på min egen logg på Facebook utan nu blir det tillbaka till Godisgris.se på FB så att bara de som verkligen vill ha uppdateringar från våra bloggar får dem. Men samtidigt vill jag ju gärna ha besökare till bloggen, och jag vet att Facebook kan dra besök så frågan är hur jag ska göra för att locka folk till sidan?
Gillar du min blogg får du gärna rekommendera godisgris.se på facebook. Med uppdateringar från godisgris.se, gambleputti.se och erikas.godisgris.se.
Jag tar också gärna emot förslag på vad man mer kan hitta på med fb-sidan för att göra den roligare och få lite mer fart där.
 
 

2 kommentarer

  1. Johan Karlsson

    Testkommentar från bloggen med disqus

  2. Godisgris.se på Facebook

    testkommentar från facebook

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Godisgris.se

Tema av Anders NorenUpp ↑