Gåta dåra

En man och en kvinna träffades  på ett café och kom att prata om ditten och datten.
När det var dags att betala så sa mannen att han bara genom att se på henne kunde avgöra hennes vikt så han föreslog att om han kunde skriva hennes exakta vikt i kg på notan och om han skrev rätt så skulle hon betala, annars skulle han betala.
Hon kände sig ganska säker på att ingen skulle kunna gissa sig detta och om han mot förmodan gissade rätt så fanns det ändå ingen våg för att bevisa hennes vikt så hon skulle bara säga att han hade fel.
Notan kom in och mannen skrev på den och lämnade den sedan till kvinnan som utan protester betalade.
Hur hade mannen lyckats vinna detta vad?
 


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.