Kylslagen skådning idag

NPG skulle träna idag och då passade jag på att skåda lite fågel under tiden. Jag drog till en matning inte långt utanför stan. -21 grader kändes i tårna och även mesarna verkade en smula skeptiska och slöa.
talltita_gäddvik2
Fotoljuset var väl inte heller så bra, men den här talltitan satt i alla fall still tillräckligt länge för att kunna fotas. någorlunda osuddig.
Det var de vanliga fåglarna som var där och jag gav upp ganska snabbt och åkte runt i bilen istället. När jag stod vid ett trafikljus kom en duva flygandes förbi. Det händer att större turturduvor dyker upp här uppe i Norrbotten om vintrarna så det blev lite spännande. Men spänningen blev inte långvarig. Innan det blev grönt hade jag tappat bort den.
I morgon styr jag och Benjamin kosan ännu längre norrut med höga förhoppningar om något riktigt roligt.


Kommentarer

Ett svar till ”Kylslagen skådning idag”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.