Fåglar jag fotat – berglärka

Det här är nog ett av mina mest oväntade kryss. I regn och rusk hade jag besökt den lilla byn Ramsberg i västra delarna av Västmanland för att försöka hitta en härfågel som rapporterats under en veckas tid. Det gick inte så bra och jag var blöt, kall och grinig.
För att få mig själv på bättre humör åkte jag till Asköviken där jag möttes av några bekanta med kommentaren ”Vad snabb du var” Det visade sig att de sms:at mig att de hade en berglärka där, men de hade använt mitt gamla telefonnr och jag hade ingen aning om det utan det var bara ren slump att jag dök upp när jag gjorde det.
Berglärka
Bilden är fotad vid Lövstaparkeringen ute vid Asköviken den 20/10 2012. Jag har en bättre bild på berglärka på min dator, men den har Benjamin tagit.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.