Periodbloggaren tänker vakna

Augusti,  september och oktober har passerat utan att jag bloggat något nämnvärt. Varken något av mina stående inslag med månadens fåglar eller fåglar jag fotat eller några andra upplevelser. Det enda jag lyckats klämma in från dessa tre månader är att jag lyckades hitta Västerås första tajgasångare. Något som gjorde mig stolt som en tupp och därför kunde jag inte låta bli att låta världen få höra om min bedrift.
Men det är ju inte så att jag gått under jorden och slutat med fågelksådning bara för att jag inte bloggar om det. Men mitt engagemang har skiftat fokus en del. Jag klev in som ordförande i Västmanlands Ornitologiska Förening vilket gör att jag ägnar mer tid åt pappersornitologi nu.
Just nu under höstlovet har jag fått extra tid för detta och det är faktiskt så att jag har så pass mycket tid att jag till och med kan ge mig på att jobba ikapp här på bloggen, så inom kort kommer det att publiceras månadens fåglar för tre månader och en hel del fåglar jag fotat kommer också att presenteras.
Nu ser jag fram emot en vinter med många roliga arter vid olika matningar
 


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.