Klarar du gåtan tänker du som en psykopat.


Facebook är ett trevligt ställe, men det finns en del drygon som skapar grupper och sajter där bara för att jävlas eller för att de tycker att det är kul att samla på sig en massa folk till sina grupper eller sajter.
Senast i raden är sajten som heter ”Klara du den här gåtan tänker du som en psykopat”
Givetvis blir man nyfiken och vill se gåtan, men för att göra det måste man bli ett fan.
För att sedan se svaret måste man bjuda in en massa vänner. Tveksamt om det hjälper, men skaparna får som de vill. En massa fans som bjuder in sina polare.
För att slippa besväret publicerar jag gåtan här.

Det var en gång en man vars far hade dött. På begravningen träffade han en kvinna som han pratade lite med och han blev genast intresserad av kvinnan. De bestämde att de skulle träffas på parkeringen efter begravningen. Mannen gick dit och väntade på kvinnan, men hon kom aldrig. Han blev djupt deprimerad, han hade nämligen glömt att fråga efter hennes nummer.. 2 veckor senare mördade han sin mor… Varför?

Jag kan svaret också men för att få det måste du tipsa 50 vänner om min blogg 🙂
Nejdå jag ska ge er svaret också
Han mördade sin mor för att troligtvis skulle kvinnan komma även på hans mors begravning.
…hur jag kunde veta svaret kan jag berätta för den som törs fråga 🙂
Det finns en liknande sida som heter ”THE SICKEST VIDEO ON THE INTERNET” och den kan ni också strunta i. För den videon är bortplockad från Youtube så länken ni får när ni blir fans är helt värdelös.

Nedklottrat den

av


44 svar till “Klarar du gåtan tänker du som en psykopat.”

 1. Annika// För att jag har något psykopater saknar. Jag är ganska barnslig och bra på att leka.
  Jag vet någorlunda hur en psykopat fungerar och låtsas helt enkelt att jag är en psykopat och sen är det inte så svårt att räkna ut.

  • Det sitter 5 personer i ett bord, och person nr 6 som inte känner någon än, kommer in och är lite nervös, är tyst och slår sig ner lite blygt. Person nr 7 som inte känner någon än, kommer in och skrattar och pratar med alla med ett överdrivet självförtroende.
   Nr 7 är mkt mer åt psykopatihållet än nr 6 som kanske har lite för extremt samvete. En psykopat är lekfull och charmig, om det går hans/hennes väg

   • Att till synes verka vara lekfull och charmig är inte det samma som att kunna leka. En psykopat är skicklig på att läsa och lära sig det sociala spelet, men det handlar inte om lek för deras del.

 2. Wihoo jag hade rätt.. men för att vara helt säker så va jag tvungen att googla skiten 😀

 3. Men hur vet han att kvinnan känner hans mamma? De kanske var bekanta på något annat håll än gemenskapen… 😛

 4. Pierre// Det vet man inte, men det är den bästa möjligheten man har att få träffa kvinnan. Ett långskott så att säga, men vad gör man inte för att få träffa sina drömmars kvinna 🙂

 5. Ho-ho, googlade för att se om det fanns någon tråd eller skit med gåtan och hit kom jag 🙂 Så kul att någon har slösat bort sin tid för att bekräfta att de listat ut gåtan! Du är ett geni du som skrivit detta! *cough*Bollocks.
  Jag vill inte jävlas med folk, jag gjorde sidan som ett test, hur inkompetenta är egentligen svenskar? Eller det kanske är lite fel ordval… edit: de har lite otur när det tänker 😉
  Psykopaten

 6. Skaparn// Det var inte för att bekräfta att jag kunde gåtan jag slösade tid på detta. Det var för att slippa få en massa inbjudningar till din facebooksida.
  I alla fall måste den ha engagerat en hel del för detta inlägg har genererat en hel del trafik.

 7. Ska man driva saker och ting till sin spets och bokstavligt så är alla människor som äter kött psykopater. De förtränger helt

 8. Monica// En ganska vanlig missuppfattning bland veganer att det skulle handla om empati och brist på empati om man äter djur eller inte. Orkar inte gå in i någon pajkastningsdiskussion om det så jag säger kort och gott att du har fel och att jag som djurvän inte delar dina åsikter.

 9. Gamle Putin: Att man kan vara djurvän och äta djur är en vanlig missuppfattning. Jag kommer inte hitta hit igen så bespara mig redovisningar av ditt hemmabygge till moral.

  • Man kan väl visst vara en djurvän men ändå äta djur. Har du aldrig råkat trappa på en myra t.ex? Även om man har det så är man väl fortfarande en djurvän. (Däremot så finns det ju vissa fall där folk bara dödar ett djur för päls eller horn, vilket jag kan tycka är mycket värre än att död ett djur för köttet. Speciellt när dem bara låter djuret dö bort efter att dem t.ex. har tagit fenan. Sånt händer ju i världen.) -Jag tycker att kött är väldigt gott, men för det så betyder det väl inte att jag INTE är en djurvän. ❗

 10. Synd att du inte kommer tillbaka. Jag hade gärna diskuterat slutet på din kommentar. ”hemmabygge till moral”
  Jag antar att det hela var avsett att vara nedlåtande mot min moral. Men är inte all moral från tänkande och funktionella människor ett hemmabygge?
  Att använda sig av moral som någon utomstående skapat känns som sådant sekter och diktaturer sysslar med.
  Lycka till med din fabrikstillverkade moral

 11. Gåtan har inget korrekt svar. eftersom ”forskare” har tagit fram denna gåta som en av många inom ett psyk test och ser hur olika personer tänker. Ju mer sjukt svar ju sjukare person?

 12. Så du har gått på myten att forskare tagit fram gåtan. Det finns med i gåtan för att göra den mer trovärdig när man berättar den.
  Det är mer komplicerat än så att ställa en psykologisk diagnos på en person.

 13. Jag fattar inte varför man gör såna där facebook sajter de e bara överdrivet. Svaret på den frågan är ju hur enkel som helst jag kunde den för flera år sen och än idag kan jag den för den e såå jävla enkel.

 14. Karl Jarl// Det hade säkert varit ett jättebra svar på frågan på frågan om vem han blivit intresserad av. Men nu var frågan ”Varför mördade han sin mor?” och då är det ganska ointressant vilken kvinna han blivit intresserad av.
  Sopor och klåpare kanske vi är, men vi klarar i alla fall av att se vad som är relevant i sammanhanget.

 15. Hahah fan vad arg jag blev när jag läste ”Jag kan svaret också men för att få det måste du tipsa 50 vänner om min blogg” men lunade ner mig när jag läste vidare! xD Du verkar ha humor du 🙂

 16. Hahah fan vad arg jag blev när jag läste ”Jag kan svaret också men för att få det måste du tipsa 50 vänner om min blogg” men lugnade ner mig när jag läste vidare! xD Du verkar ha humor du 🙂

 17. Leo// Sånt som händer, jag har själv en tvillingbror så jag vet att det bara är den ena man behöver bry sig om.

 18. Höhö.. karl jarl, hur dum är du på riktigt!? om han nu hade blivit kär i prällen så skulle det nog inte va så svårt o hitta henne igen. Och ja jädrans drygt med sånna FB-sidor. Jag misslyckades med svaret.. stod helt still i skallen på mig så blev tvungen o googla den! Tack Gambleputti, du gjorde så jag slapp ligga o fundera över den gåtan halva morgonen! en fråga till skaparn? rassist ja men visst? iaf med den kommentaren! våga säg annorlunda och bevisa din intelligens! JAG BER DIG!

 19. Kan inte förstå hur folk orkar sitta och diskutera dispyter med inkompetenta människor. Tex killen som utger sig vara ”Skapare” av ditta idiotiska projekt. Eller Karl-Jarl. Som inte heller verkar ha alla indianer i båten.

 20. Själv blir jag förvirrad över det flitiga användandet av ordet ”inkompetenta”.
  Nu är det andra gången det används i kommentatorsbåset till det här inlägget. Det krävs väl knappast någon kompetens för att sitta här och spåna, så hur i hela friden kan man då vara inkompetent?

 21. förlåt vill inte vara nedlåtande mot någont här men allvarligt har människor inget bättre för sig än att sitta och diskutera om en killes idiotiska fb sida? den gåtan var inte ens kul och lösa. Förlåt gamleputti men finns det inte annat man kan sysselsätta sig med än att sitta vid datorn, slösa el och diskutera med fånar. Du verkar smart men alltså jag tycker att sånt bara är onödigt. Förresten så är moral inget man lär sig utan det beror alltid på uppväxten, livmiljön och människans psyke. Jävla tönt som skriver hemmabygge till moral. I alla fall är jag, just nu, inte bättre för att jag skriver ett inlägg här men vill påminna alla här att det finns viktigare saker i livet 🙂

  • Snälla Patrick Inlägget är skrivet för ett år sedan och kommentarsfrekvensen ligger väl ungefär på 1 kommentar i månaden så var du får det ifrån att man hänger vid datorn och diskuterar EN FB-sida vet jag inte. Jag har helt enkelt som princip att svara de flesta kommentarer på min blogg trots att jag vet att merparten av de som kommenterar denna post aldrig återvänder.
   För övrigt handlar inlägget egentligen om det störande fenomenet med sidor man måste gilla för att se resten av det meningslösa innehållet och där var gåtan ett exempel som florerade på FB just då.

 22. Sånt här är bäst! Jag googlar alltid om jag undrar, så slipper jag sprida skit. Det var en rätt B gåta, dock. Om kvinnan var i mannens ålder, och mannen inte kände henne så var hon förmodligen inte en ”gammal vän till familjen” utan snarare någon som bara kände pappan. Då skulle det inte hjälpa att döda mamman…

 23. Varför lägga ner så jävla mycket tid på en totalt meningslös liten gåta ?? Pinsamma kommentarer för fan.. Om gåtan e så värdelös så kom på en bättre och svårare att lista ut :).

  • Så farligt mycket tid lägger väl folk inte ned. Som jag skrev i ett svar ovan, så är inlägget gammalt och kommentarsfrekvensen inte direkt hög, så de flesta har nog lagt ned ungefär lika lång tid som du.

 24. Varför skulle det inte vara som karl jarl säger? eller är kvinnan hans mor som han dödar, eftersom den killen är psykopat, för att hon inte dök upp och fick massa sjuka tankar och ville bara döda kvinnan? vart lack. eller? finns ju massa olika svar vem vet vad som är rätt? kdet är ju bara någon som har hittat på gåtan och sen vet man ju inte om det är rätt svar som står där, han på facebook kanske skrev ett svar bara det kanske inte är rätt svar? eller..

  • Jo fast Karl Jarl svarar ju inte på frågan. Han svarar ju på frågan vem kvinnan är.
   Sen är detta en gåta och inte ett filosofiskt diskussionsunderlag så det är faktiskt helt upp till frågeställaren att fastställa svaret.

 25. hans mamma kanske lämna honom i tidig ålder, hon kom på begravning, killen såg en chans att lära känna sin mor men hon svek honom igen. han fick fnatt och mördadade sin ”mor” som är ”kvinnan” det kan ju lika gärna va det som han ville träffa kvinnan igen…….

  • Med ditt sätt att möta gåtor så kanske den andra tomaten var färgblind och sa ”Kom nu senap så går vi”
   Slappna av

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg