Klarar du gåtan tänker du som en psykopat.

Profilbild för johankarlsson

Facebook är ett trevligt ställe, men det finns en del drygon som skapar grupper och sajter där bara för att jävlas eller för att de tycker att det är kul att samla på sig en massa folk till sina grupper eller sajter.
Senast i raden är sajten som heter ”Klara du den här gåtan tänker du som en psykopat”
Givetvis blir man nyfiken och vill se gåtan, men för att göra det måste man bli ett fan.
För att sedan se svaret måste man bjuda in en massa vänner. Tveksamt om det hjälper, men skaparna får som de vill. En massa fans som bjuder in sina polare.
För att slippa besväret publicerar jag gåtan här.

Det var en gång en man vars far hade dött. På begravningen träffade han en kvinna som han pratade lite med och han blev genast intresserad av kvinnan. De bestämde att de skulle träffas på parkeringen efter begravningen. Mannen gick dit och väntade på kvinnan, men hon kom aldrig. Han blev djupt deprimerad, han hade nämligen glömt att fråga efter hennes nummer.. 2 veckor senare mördade han sin mor… Varför?

Jag kan svaret också men för att få det måste du tipsa 50 vänner om min blogg 🙂
Nejdå jag ska ge er svaret också
Han mördade sin mor för att troligtvis skulle kvinnan komma även på hans mors begravning.
…hur jag kunde veta svaret kan jag berätta för den som törs fråga 🙂
Det finns en liknande sida som heter ”THE SICKEST VIDEO ON THE INTERNET” och den kan ni också strunta i. För den videon är bortplockad från Youtube så länken ni får när ni blir fans är helt värdelös.

Liknande inlägg

Svar

 1. Profilbild för lukas
  lukas

  har du bjudit in vänner så att du såg det eller tror du bara det?????

 2. Profilbild för Gambleputti
  Gambleputti

  Lukas// Gåtan är knappast ny så jag VET att det är rätt svar.

 3. Profilbild för Annika
  Annika

  Hur visste du svaret? 🙂

 4. Profilbild för Gambleputti
  Gambleputti

  Annika// För att jag har något psykopater saknar. Jag är ganska barnslig och bra på att leka.
  Jag vet någorlunda hur en psykopat fungerar och låtsas helt enkelt att jag är en psykopat och sen är det inte så svårt att räkna ut.

  1. Profilbild för Rasmuskrook
   Rasmuskrook

   Det sitter 5 personer i ett bord, och person nr 6 som inte känner någon än, kommer in och är lite nervös, är tyst och slår sig ner lite blygt. Person nr 7 som inte känner någon än, kommer in och skrattar och pratar med alla med ett överdrivet självförtroende.
   Nr 7 är mkt mer åt psykopatihållet än nr 6 som kanske har lite för extremt samvete. En psykopat är lekfull och charmig, om det går hans/hennes väg

   1. Profilbild för Johan Karlsson

    Att till synes verka vara lekfull och charmig är inte det samma som att kunna leka. En psykopat är skicklig på att läsa och lära sig det sociala spelet, men det handlar inte om lek för deras del.

 5. Profilbild för Pidde
  Pidde

  Wihoo jag hade rätt.. men för att vara helt säker så va jag tvungen att googla skiten 😀

 6. Profilbild för Micke
  Micke

  Pidde, vi är psykopater, cheers!

 7. Profilbild för pierre
  pierre

  Men hur vet han att kvinnan känner hans mamma? De kanske var bekanta på något annat håll än gemenskapen… 😛

 8. Profilbild för Gambleputti
  Gambleputti

  Pierre// Det vet man inte, men det är den bästa möjligheten man har att få träffa kvinnan. Ett långskott så att säga, men vad gör man inte för att få träffa sina drömmars kvinna 🙂

 9. Profilbild för Skaparn
  Skaparn

  Ho-ho, googlade för att se om det fanns någon tråd eller skit med gåtan och hit kom jag 🙂 Så kul att någon har slösat bort sin tid för att bekräfta att de listat ut gåtan! Du är ett geni du som skrivit detta! *cough*Bollocks.
  Jag vill inte jävlas med folk, jag gjorde sidan som ett test, hur inkompetenta är egentligen svenskar? Eller det kanske är lite fel ordval… edit: de har lite otur när det tänker 😉
  Psykopaten

 10. Profilbild för Gambleputti
  Gambleputti

  Skaparn// Det var inte för att bekräfta att jag kunde gåtan jag slösade tid på detta. Det var för att slippa få en massa inbjudningar till din facebooksida.
  I alla fall måste den ha engagerat en hel del för detta inlägg har genererat en hel del trafik.

 11. Profilbild för c-grabb
  c-grabb

  vill bara slå ”Skaparn” i huvvet med något hårt.

 12. Profilbild för Monica
  Monica

  Ska man driva saker och ting till sin spets och bokstavligt så är alla människor som äter kött psykopater. De förtränger helt

 13. Profilbild för Gambleputti
  Gambleputti

  Monica// En ganska vanlig missuppfattning bland veganer att det skulle handla om empati och brist på empati om man äter djur eller inte. Orkar inte gå in i någon pajkastningsdiskussion om det så jag säger kort och gott att du har fel och att jag som djurvän inte delar dina åsikter.

 14. Profilbild för Johan
  Johan

  Gamle Putin: Att man kan vara djurvän och äta djur är en vanlig missuppfattning. Jag kommer inte hitta hit igen så bespara mig redovisningar av ditt hemmabygge till moral.

  1. Profilbild för Kristine
   Kristine

   Man kan väl visst vara en djurvän men ändå äta djur. Har du aldrig råkat trappa på en myra t.ex? Även om man har det så är man väl fortfarande en djurvän. (Däremot så finns det ju vissa fall där folk bara dödar ett djur för päls eller horn, vilket jag kan tycka är mycket värre än att död ett djur för köttet. Speciellt när dem bara låter djuret dö bort efter att dem t.ex. har tagit fenan. Sånt händer ju i världen.) -Jag tycker att kött är väldigt gott, men för det så betyder det väl inte att jag INTE är en djurvän. ❗

 15. Profilbild för Gambleputti
  Gambleputti

  Synd att du inte kommer tillbaka. Jag hade gärna diskuterat slutet på din kommentar. ”hemmabygge till moral”
  Jag antar att det hela var avsett att vara nedlåtande mot min moral. Men är inte all moral från tänkande och funktionella människor ett hemmabygge?
  Att använda sig av moral som någon utomstående skapat känns som sådant sekter och diktaturer sysslar med.
  Lycka till med din fabrikstillverkade moral

 16. Profilbild för Tim
  Tim

  Gåtan har inget korrekt svar. eftersom ”forskare” har tagit fram denna gåta som en av många inom ett psyk test och ser hur olika personer tänker. Ju mer sjukt svar ju sjukare person?

 17. Profilbild för Gambleputti
  Gambleputti

  Så du har gått på myten att forskare tagit fram gåtan. Det finns med i gåtan för att göra den mer trovärdig när man berättar den.
  Det är mer komplicerat än så att ställa en psykologisk diagnos på en person.

 18. Profilbild för Miranda
  Miranda

  jani whö jag kan oxå den. det betyder inte att jag är psykopat 😐

 19. Profilbild för Narin
  Narin

  Jag fattar inte varför man gör såna där facebook sajter de e bara överdrivet. Svaret på den frågan är ju hur enkel som helst jag kunde den för flera år sen och än idag kan jag den för den e såå jävla enkel.

 20. Profilbild för Karl Jarl
  Karl Jarl

  Jävla sopor. Kvinnan han blir intresserad av är prästen som håller begravningen. Klåpare.

 21. Profilbild för Gambleputti
  Gambleputti

  Karl Jarl// Det hade säkert varit ett jättebra svar på frågan på frågan om vem han blivit intresserad av. Men nu var frågan ”Varför mördade han sin mor?” och då är det ganska ointressant vilken kvinna han blivit intresserad av.
  Sopor och klåpare kanske vi är, men vi klarar i alla fall av att se vad som är relevant i sammanhanget.

 22. Profilbild för Leo (Louise)
  Leo (Louise)

  Hahah fan vad arg jag blev när jag läste ”Jag kan svaret också men för att få det måste du tipsa 50 vänner om min blogg” men lunade ner mig när jag läste vidare! xD Du verkar ha humor du 🙂

 23. Profilbild för Leo (Louise)
  Leo (Louise)

  Hahah fan vad arg jag blev när jag läste ”Jag kan svaret också men för att få det måste du tipsa 50 vänner om min blogg” men lugnade ner mig när jag läste vidare! xD Du verkar ha humor du 🙂

 24. Profilbild för Leo (Louise)
  Leo (Louise)

  wooopsie, nu blev det två likadana!

 25. Profilbild för Gambleputti
  Gambleputti

  Leo// Sånt som händer, jag har själv en tvillingbror så jag vet att det bara är den ena man behöver bry sig om.

 26. Profilbild för Splirren420
  Splirren420

  Höhö.. karl jarl, hur dum är du på riktigt!? om han nu hade blivit kär i prällen så skulle det nog inte va så svårt o hitta henne igen. Och ja jädrans drygt med sånna FB-sidor. Jag misslyckades med svaret.. stod helt still i skallen på mig så blev tvungen o googla den! Tack Gambleputti, du gjorde så jag slapp ligga o fundera över den gåtan halva morgonen! en fråga till skaparn? rassist ja men visst? iaf med den kommentaren! våga säg annorlunda och bevisa din intelligens! JAG BER DIG!

 27. Profilbild för Robert
  Robert

  Kan inte förstå hur folk orkar sitta och diskutera dispyter med inkompetenta människor. Tex killen som utger sig vara ”Skapare” av ditta idiotiska projekt. Eller Karl-Jarl. Som inte heller verkar ha alla indianer i båten.

 28. Profilbild för Gambleputti
  Gambleputti

  Själv blir jag förvirrad över det flitiga användandet av ordet ”inkompetenta”.
  Nu är det andra gången det används i kommentatorsbåset till det här inlägget. Det krävs väl knappast någon kompetens för att sitta här och spåna, så hur i hela friden kan man då vara inkompetent?

 29. Profilbild för Patrickmlynar
  Patrickmlynar

  förlåt vill inte vara nedlåtande mot någont här men allvarligt har människor inget bättre för sig än att sitta och diskutera om en killes idiotiska fb sida? den gåtan var inte ens kul och lösa. Förlåt gamleputti men finns det inte annat man kan sysselsätta sig med än att sitta vid datorn, slösa el och diskutera med fånar. Du verkar smart men alltså jag tycker att sånt bara är onödigt. Förresten så är moral inget man lär sig utan det beror alltid på uppväxten, livmiljön och människans psyke. Jävla tönt som skriver hemmabygge till moral. I alla fall är jag, just nu, inte bättre för att jag skriver ett inlägg här men vill påminna alla här att det finns viktigare saker i livet 🙂

  1. Profilbild för Johan Karlsson

   Snälla Patrick Inlägget är skrivet för ett år sedan och kommentarsfrekvensen ligger väl ungefär på 1 kommentar i månaden så var du får det ifrån att man hänger vid datorn och diskuterar EN FB-sida vet jag inte. Jag har helt enkelt som princip att svara de flesta kommentarer på min blogg trots att jag vet att merparten av de som kommenterar denna post aldrig återvänder.
   För övrigt handlar inlägget egentligen om det störande fenomenet med sidor man måste gilla för att se resten av det meningslösa innehållet och där var gåtan ett exempel som florerade på FB just då.

   1. Profilbild för Mr.House
    Mr.House

    Jävligt dålig sida,ja…Och,WTF? Bytte Putti namn nu?!

    1. Profilbild för Johan Karlsson

     Ja där ser man, måste tydligen ha ändrat visningsnamn

 30. Profilbild för Kajsa Andreasson
  Kajsa Andreasson

  Tack!

 31. Profilbild för Gustaphe
  Gustaphe

  Sånt här är bäst! Jag googlar alltid om jag undrar, så slipper jag sprida skit. Det var en rätt B gåta, dock. Om kvinnan var i mannens ålder, och mannen inte kände henne så var hon förmodligen inte en ”gammal vän till familjen” utan snarare någon som bara kände pappan. Då skulle det inte hjälpa att döda mamman…

 32. Profilbild för Ewe
  Ewe

  Varför lägga ner så jävla mycket tid på en totalt meningslös liten gåta ?? Pinsamma kommentarer för fan.. Om gåtan e så värdelös så kom på en bättre och svårare att lista ut :).

  1. Profilbild för Gambleputti
   Gambleputti

   Så farligt mycket tid lägger väl folk inte ned. Som jag skrev i ett svar ovan, så är inlägget gammalt och kommentarsfrekvensen inte direkt hög, så de flesta har nog lagt ned ungefär lika lång tid som du.

 33. Profilbild för Flippen

  Känner mig cool när jag säger att jag kunnat gåtan i 3 år 😎

 34. Profilbild för Shoho
  Shoho

  Varför skulle det inte vara som karl jarl säger? eller är kvinnan hans mor som han dödar, eftersom den killen är psykopat, för att hon inte dök upp och fick massa sjuka tankar och ville bara döda kvinnan? vart lack. eller? finns ju massa olika svar vem vet vad som är rätt? kdet är ju bara någon som har hittat på gåtan och sen vet man ju inte om det är rätt svar som står där, han på facebook kanske skrev ett svar bara det kanske inte är rätt svar? eller..

  1. Profilbild för Gambleputti
   Gambleputti

   Jo fast Karl Jarl svarar ju inte på frågan. Han svarar ju på frågan vem kvinnan är.
   Sen är detta en gåta och inte ett filosofiskt diskussionsunderlag så det är faktiskt helt upp till frågeställaren att fastställa svaret.

 35. Profilbild för Shoho
  Shoho

  hans mamma kanske lämna honom i tidig ålder, hon kom på begravning, killen såg en chans att lära känna sin mor men hon svek honom igen. han fick fnatt och mördadade sin ”mor” som är ”kvinnan” det kan ju lika gärna va det som han ville träffa kvinnan igen…….

  1. Profilbild för Gambleputti
   Gambleputti

   Med ditt sätt att möta gåtor så kanske den andra tomaten var färgblind och sa ”Kom nu senap så går vi”
   Slappna av

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.