Ursäkta frånvaron

Jag har väl inte så många läsare utan skriver väl mest för mig själv, men då och då blir jag ändå uppmärksammad av någon att de sett min blogg vilket jag tycker är kul.

Maj är en hektisk tid för en fågelskådare. Är man dessutom engagerad i ringmärkning, föreningsliv och inventeringar blir det än mer hektiskt. Därför blir det också lite luckor, trots att jag tagit med mig datorn med ambitionen att skriva lite när jag är iväg. För jag har haft en del äventyr jag borde ha delat med mig av direkt istället för att skriva efteråt.

Jag har ju som jag kanske nämnt tidigare valts in i BirdLife Sveriges styrelse och därför var jag en sväng till Öland för att introduceras i styrelsearbetet och på vårt kansli där jag fick träffa delar av alla anställda.

Sen var jag på Gotland för att delta i mitt första styrelsemöte, men det gav också tid till fågelskådning och ett besök på Stora Karlsö.

Jag kommer snart att skriva min stående månadens fåglar och då kommer jag att nämnda dessa resor, men eventuellt blir det också några längre blogginlägg om dem.

Snart är det sommarlov, men jag som har semestertjänst jobbar vidare hela juni och sen bär det av till fjällen.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.