Utseende för vem?

Jag bytte ju tema för ett tag sedan och som jag ibland påminner om så är utseendet på bloggen, tillägg och annat jox under huven en lika viktig del av denna blogg som att skriva.

När jag byter tema eller börjar med någon förändring så tar det tid och jag byter och ändrar tillbaka och blir nästan aldrig nöjd. Det kan ta sin lilla tid att få allt på plats.

Att det är på datorn jag är mest kräsen och byter fram och tillbaka blir ganska intressant med tanke på att över 80% av besöken på sidan kommer från mobiler och där tycker jag faktiskt att temat redan funkar ganska bra. I alla fall så finns det inte lika mycket att göra för att variera utseendet mobilt.

Nåja, det är kul att leka med utseendet och för de 20% besökare som ramlar in via dator så är det ändå trevligt att kunna erbjuda något hyfsat snyggt att visa upp.

Temat twenty twenty-two som jag använder nu är dessutom extra roligt att leka med eftersom det är riktigt flexibelt och mer att likna vid en site-builder än ett vanligt tema.

Igår gjorde jag en 404:a men den är det ju inte många som hittar, så länge man inte plockar bort något som har bra träffbild på google.
Men man kan ju alltid ge sig in på https://godisgris.se/valfri_fel_adress med flit för att se den.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.