Personalmöteskväll

Tragiska saker inträffar på andra sidan atlanten och jag skäms en smula över att jag ojat mig mest över att vi hade personalmöte på jobbet samtidigt som AIK spelade en viktig match mot IFK-göteborg på Sveriges baksida.
Av ovan nämnda skäl kan jag inte ha några större synpunkter på matchen, däremot gläder det mig att Burgic lyckades hänga en, jag tror nämligen väldigt mycket på honom.
I diskussioner om vilka spelare som kan tänkas flytta på sig under säsongen pratas det mycket om Wilton och Dulee, men jag tror att Burgic kan dra åt sig fler blickar från hugade spekulanter utomlands än de andra två.
Påpassligare straffområdesspelare har vi inte haft i AIK sen Mattigools dagar.
Enligt rapporter jag fått så var tydligen Vågan Rönning riktigt duktig vilket också glädjer mig. Nya spelare behöver en bra start.
Tack AIK för att jag slipper min oro som gnagt mig sen premiärmatchen.
Inne enligt Johan:

  • Segrar mot Göteborg
  • Förluster för Göteborg
  • Miran Burgic

Totalt ute:

  • Personalmöte när AIK spelar
  • Sönderlästa AIK

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.