GF i ett nötskal

Signaturen McNasty på GF samanfattar Silly Season på GF med ett underbart roligt och ironiskt inlägg idag.

Alltså; en till målvakt.. så har vi 3 bra, eller nej en bra.. för den nya regerar, Örlund är ju helt värdelös och Bergh vet jag ingenting om, men han är förmodligen helt urusel eftersom AIKs ledare litar på honom.
Mittbackar ska vi ha, gärna med klass.. varför köper inte AIK Mellberg, Majstorovic eller någon i den klassen? Hajjar fan inte. Så in med en mittback, Nisse e ju bra, Arnefjord gjorde självmål 2006 och är helt urusel efter det.
Walid Atta är ju inte etablerad i allsvenskan, Per Verner fick ju inte så mycket chanser förra året, så det betyder väl att vi kan skicka hem honom igen. Per Karlsson är ju inte heller etablerad, herregud. Varför gjorde vi oss av med säkerheten Carlsson??????
Minst två ytterbackar, gärna Edman. Fast ännu hellre 2 etablerade sydamerikaner.
Mittfältet är i allafall godkänt. Fast helst skulle jag har en etablerad innermittfältare.. sydamerikan!
Anfallet ser otroligt klent ut, vi kommer inte att göra några mål alls förmodligen, in med en ny spelare.. sydamerikan såklart.
35-manna trupp vore lagom eftersom det spelas fler matcher i år?
Förövrigt är jag ruggigt förbannad över att AIK inte släpper fram några talanger, varför satsar man inte mer på talangerna???

Exakt så resonerar den genomsnittlige supportern på nätet, om andra supportrar påpekar det genom att som McNasty skriva ett roligt inlägg så skrattar vi och tycker att det är humor. Men när Journalister skriver något liknande blir det liv i luckan. Jag tycker att många som skriver på GF borde tänka både en och två gånger innan de skickar sina inlägg. Jag har ofta framhållit GF som ett av de bästa SvFans forumen, men stundtals sjunker vi till apornas nivå, framförallt när ryktesspridningen sätter fart som mest.
Fotboll, Gnagarforum, AIK, Silly Season, GF


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.