Mer behöver man inte säga en kväll som denna, och då syftar jag inte på SEF och den nya lagen, utan de idioter som förstör för alla oss andra.
Hur länge ska vi behöva stå ut med dessa snorungar som inte fattar sitt eget bästa.
Inte för att det någon gång är rätt att kasta in saker, och ett mynt är ett för mycket, men en tanke slår mig idag.
Hur står det till i hjärnkontoret på de som kastade in saker idag. Vi supportrar protesterar mot det nya lagförslaget under parollen SvFF – fotbollsmördare och så bevisar man en gång för alla att det är förbund, regering, farbror blå, media mfl som har rätt.
Jag tog ett mycket tungt beslut idag. Jag valde att lämna matchen och kommer troligtvis inte att besöka Norra stå inom en överskådlig framtid. Derbyt mot apa if kommer jag att defenitivt inte bevittna på plats, det känns inte roligt längre.
Jag hoppas att AIK markerar ordentligt att nu får det vara nog och visar dessa ligor vilka det är som är herrar på Råsunda.
Jag hoppas också att de fick bra bilder på packet så att det går att stänga av dessa vandaler.
Om matchen då…..
Dulee var kung i första halvlek och AIK spelade riktigt bra fotboll, men efter att inte ha fått hål på bajen bedarrade offensiven efter 25-30 minuter.
Jag tycker att det är skrämmande hur impotenta AIK blir om de inte får hål på motståndarna tidigt.
AIK:s kvittering fick jag tyvärr inte se och jag har svårt att glädja mig åt poängen vi fick med oss, men som efter en väl genomförd första halvlek känns rättvis.
Fotboll, AIK, Hammarby, Derby, Allsvenskan, Fotbollsmördare, myntkastning, Dulee Johnson