Kul tradition som fortsätter

AIK fortsätter sin tradition att ge ÖSK en lektion i fotboll på Konstgräset i Örebro.
2005 blev det 0-5, 2007 1-4 och nu 1-4 igen. Det låter nästan som tennisresultat.
Själv satt jag med mobilen och lyssnade på Sportradions extrasändning av matchen, och det brukar från supporterhåll alltid klagas på hur enögda dessa lokala kommentatorer i extrasändningarna är, men idag var det ingen hejd på hur de spred lovord över AIK och AIK:s spel.
Tonen i refferatet var nästan lite som när svenska klubbar möter något europeiskt storlag, smickrande för AIK och en rolig detalj på slutet var när de började prata om att det sett så bra ut för ÖSK under uppehållet med en 3-0 seger i träningsmatchen mot djurgården. Bisittaren kommenterade det med ”Med tanke på hur djurgården såg ut i går mot elfsborg så kanske det inte var någon bra värdemätare”
Fotboll, allsvenskan, AIK, Örebro, Sportradion, djurgården, elfsborg


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.