Veckans rad

Nu har vi dragit i gång med stryktipset igen
Här kommer mitt första bidrag för säsongen

Stryktipset

Stryktipset


..och Gnaget var med på kupongen, så det blev kategori AIK
Hoppas att grabbarna skaffat internet 🙂
tillägg: Match nummer 7 spelades 1X bara för att min bror påstod att Bristol City aldrig förlorar hemma. Inte för att jag tror på honom, men även blinda hönor hittar frön, och nu kan han i alla fall inte komma dragandes, med ”vad var det jag sa”. Om jag däremot missar match 7 så kommer jag att skylla på honom 🙂
stryktipset, veckans rad, tippa, fotboll

1 kommentar

  1. Tommy

    Gnaget spelar riktigt dåligt nu. Vad är det som händer?! Förlust 0-2 på Vångavallen mot ett taggat Trelle!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Godisgris.se

Tema av Anders NorenUpp ↑