G1 och klockan

Profilbild för johankarlsson

Google kommer snart med en telefon som ska konkurera med iPhone. och ganska nyligen släppte de en bild på den. En bild som jag hittade här: //gizmodo.com/5053734/how-many-google-engineers-does-it-take-to-tell-the-time 
Där gjorde de sig roliga över att Google lyckats med bravaden att ha två klockor som visade olika tid på bilden.

Jag funderar på om det är så klantigt, och om det är en miss från Googles sida. Google är för smarta och beräknande för att göra en sådan miss. Jag tror att det är en medveten handling av dem, för att få hjälp med spridning av bilden. (ni ser jag visar den här). Att nördar skrattar åt det och kanske tycker att det är pinsamt må hända, det är inte de som ska köpa mobilen, det är alla prylgalningar som undertecknad som skiter fullständigt i om den första bilden är korrekt eller inte.
Men jag ska köpa en HTC touch Pro
G1, Google, phone, klockan kan jag

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.