Jag kan inte säga nej

Jag har länge retat NPG för att hon haft så svårt att säga nej till Flisan när det gäller Barbiedockor och andra mer typiska tjejleksaker, med att man inte behöver köpa allt man inte själv fick som barn.
Nu när Lilleman kommit upp i en mer medveten ålder börjar ställa krav på vad han vill och inte vill ha, så börjar rollerna bli ombytta.
Det som definitivt knockat min karaktär som förälder är bilar från filmen bilar. Jag kan bara inte låta bli att rota igenom hyllor och korgar med McQueen och gänget, på jakt efter någon bil Lilleman fortfarande inte har.
Igår tog jag och Flisan en sväng förbi en leksaksaffär och hittade ”Casa della tires” eller Luigis butik som Lilleman säger.

Jag blev lite bekymmrad att det skulle låta om det, när jag i kassan såg att man skulle köpa till batterier, så det var med lättnad jag upptäckte att det bara var en cool neonskylt som skulle lysa upp i mörkret.
Ljudet fick man föreställa sig eller varför inte hitta på spotify


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.